top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJagritta Olthof

On my way to...


On my way to Maria Genova, voor: 1- de overhandiging van m’n eerste boek (something that is good and well preserved will not lose its value,  maar dan toch!), 2- het scoren van een persoonlijke krabbel bij de 101 onmisbare tips, en 3- de bespreking van de eerste redactieronde van mijn nieuwe manuscript. Ik heb er zin in. Zeer benieuwd naar de opmerkingen. Ik kijk nu al uit naar hoe vaak het woord ‘mafketel’ in de kantlijn voorkomt. Omdat iets hardnekkigs in mijn brein rondspookt moet ik even met de kop in de wind om mijn hoofd schoon te poetsen. ‘Goedemiddag, meneer Lely.’ Hij staat erbij als een standbeeld. Ik snuif de zeelucht diep in mijn longen en vervolg daarna mijn reis. Het is alsof de waddenzeedijk rook afgeeft zoveel dansende vliegjes, leuk gezicht al denkt mijn voorruit daar anders over.1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page